Undervisere på Høje-Taastrup Dramaskole i sæson 2019/2020

MARK AGERSKOV (DRAMASKOLELEDER) Mark Agerskov er uddannet som musicalperformer fra Det Danske Musical Akademi i 2007. Han har bl.a. medvirket i ”West Side Story” på Fredericia Teater, ”Troldmanden fra Oz” på Odense Teater og i ”The Producers” på Nørregade Teatret og har været børnecoach på ”The Sound of Music” på Fredericia Teater i 2009.Mark har fra 2010-2017 arbejdet på Det Ny Teater i København, hvor han bl.a. har medvirket i ”Chicago”, ”Mary Poppins”, ”Wicked”, og ”Singin’ in the Rain”, og har derudover også stået for undervisningen af børnene på Det Ny Teater. Mark var senest at finde på scenen i “Shakespeare in love” og “Pelle Erobreren” begge på østre Gasværk. Derudover har han ansvaret for børnene i “The Sound of Music” der spiller i Hedeland til Juni.

MICHELLE HEEDAL (DRAMA) Michelle Heedal er uddannet skuespiller med hovedfokus på Meisner-teknik. Hendes interesse for skuespil startede, da hun i 2004 blev optaget på Eventyrteatret, hvor hun efterfølgende medvirkede i flere forestillinger og shows. Michelle har derefter stået på diverse scener såsom Folketeatret og Teatret Vårt i Norge, og har også medvirket i flere spillefilm og tv-reklamer.Michelle har tidligere undervist på Eventyrteatret samt holdt Meisnerkursus på Talentskolen i Næstved, og arbejder derudover som dubber og har bl.a. har lagt stemme til film som ”Monsters University”, ”Kung Fu Panda”, ”Toon Marty” og ”Glitter Force”.

LOUISE LEVIN JENSEN (DANS) Louise Levin Jensen er uddannet på Hotsteppers Hip Hop & Urban Danseuddannelse og er derudover også uddannet ergoterapeut. Hun har medvirket i musicalen “All Shook Up” og teaterstykket “Oskar” gennem Herlev Revy og Teater, og har vundet flere guldmedaljer på konkurrencehold i hip hop. Louise er en del af ensemblet I “The Sound of Music” der skal spille i Hedeland til Juni.