Underviserne på Høje-Taastrup Dramaskole i sæson 2017/2018

Marc Harpsøe (drama/performance)

Marc er uddannet skuespiller ved Nighborhood Playhouse School Of Theatre i New York i 2009 og har pædagogisk diplomuddannelse fra 2011 i drama fra Metropol.

Marc har flere års erfaring som hold- og privatunderviser i Huset i Magstræde og har holdt workshops på gymnasier og folkeskoler med fokus på grounding og ro via skuespillertekniske værktøjer. Han underviser i drama med udgangspunkt i Meisnerteknik på Teater Play, Den Lille Dramaskole, Eventyrteatret og Skuespillerakademiet.

Mark Agerskov (dans)

Mark Agerskov er uddannet som musicalperformer fra Det Danske Musical Akademi i 2007. Han har bl.a. medvirket i “West Side Story” på Fredericia Teater, “Troldmanden fra Oz” på Odense Teater og i “The Producers” på Nørregade Teatret. Derudover har han også været børnecoach på “The Sound of Music” på Fredericia Teater i 2009.

Siden 2010 har han været fast mand på Det Ny Teater i København, hvor han bl.a. har medvirket i “Chicago”, “Mary Poppins”, “Wicked” og “Singin’ in the Rain”. Fra april 2015 har Mark Agerskov også været koreograf på Dansk Talent Akademi i Holstebro. Udover at undervise på Høje-Taastrup Dramaskole, står Mark for undervisningen af børnene på Det Ny Teater.