Undervisere på Høje-Taastrup Dramaskole i sæson 2018/2019

Marc Harpsøe (drama)

Marc Harpsøe er uddannet skuespiller ved Neighborhood Playhouse School Of Theatre i New York i 2009 og har en pædagogisk diplomuddannelse fra 2011 i drama fra Metropol. Marc har flere års erfaring som hold- og privatundervisere i Huset i Magstræde og har holdt workshops på gymnasier og folkeskoler med fokus på grounding og ro via skuespillertekniske værktøjer.

Han underviser bl.a. i Meisner-teknik, grundlæggende viewpoints, improvisation og mentalforberedelse. Udover at være underviser på Høje-Taastrup Dramaskole underviser han også på Teater Play, Den Lille Dramaskole samt Eventyrteatret, hvor han er manuskriptforfatter og instruktør på Eventyrteatrets turné juleshows.

MARK AGERSKOV (DANS)

Mark Agerskov er uddannet som musicalperformer fra Det Danske Musical Akademi i 2007. Han har bl.a. medvirket i ”West Side Story” på Fredericia Teater, ”Troldmanden fra Oz” på Odense Teater og i ”The Producers” på Nørregade Teatret og har været børnecoach på ”The Sound of Music” på Fredericia Teater i 2009.

Mark har fra 2010-2017 arbejdet på Det Ny Teater i København, hvor han bl.a. har medvirket i ”Chicago”, ”Mary Poppins”, ”Wicked”, og ”Singin’ in the Rain”, og har derudover også stået for undervisningen af børnene på Det Ny Teater. Når Mark ikke underviser på Høje-Taastrup Dramaskole, underviser han på sin egen danseskole ”Plan A – Mark Agerskov”.

MICHELLE HEEDAL (DRAMA)

Michelle Heedal er uddannet skuespiller med hovedfokus på Meisner-teknik. Hendes interesse for skuespil startede, da hun i 2004 blev optaget på Eventyrteatret, hvor hun efterfølgende medvirkede i flere forestillinger og shows. Michelle har derefter stået på diverse scener såsom Folketeatret og Teatret Vårt i Norge, og har også medvirket i flere spillefilm og tv-reklamer.

Michelle har tidligere undervist på Eventyrteatret samt holdt Meisnerkursus på Talentskolen i Næstved, og arbejder derudover som dubber og har bl.a. har lagt stemme til film som ”Monsters University”, ”Kung Fu Panda”, ”Toon Marty” og ”Glitter Force”.

LOUISE LEVIN JENSEN (DANS)

Louise Levin Jensen er uddannet på Hotsteppers Hip Hop & Urban Danseuddannelse og er derudover også uddannet ergoterapeut. Hun har medvirket i musicalen “All Shook Up” og teaterstykket “Oskar” gennem Herlev Revy og Teater, og har vundet flere guldmedaljer på konkurrencehold i hip hop. Udover at undervise på Høje-Taastrup Dramaskole underviser Louise også på danseskolen ”Plan A”.