Undervisere på Høje-Taastrup Dramaskole i sæson 2021/2022

Niels Cederstrøm (Dramalærer)

Niels Cederstrøm er 23 år og bor på Islands Brygge i København.

Niels har beskæftiget sig fuld tid med skuespil og teater de sidste 3 år. Udover Skuespiller akademiet og Central Music Theatre School, har Niels også stået på professionelle scener. Det gjorde bla. han i “The Sound Of Music” ude på Hedeland 2019. Her mødte han flere elever der har været inde over vores dramaskole.

Med sit lyse sind, store interesse for teater & udvikling og varme humør, er vi spændte på en sæson sammen med Niels og hans lege og ligetil adgang til teater universet.

Tine Hammerbo (Danselærer)

Tine Hammerbo bor på Nørrebro København.

Tine har gået på danseuddannelser i København og Salzburg i Østrig og er uddannet skuespiller på KFTS – Københavns Film & Teaterskole.

Når Tine ikke underviser er hun at finde i Roskilde, hvor hun studerer.

I Tines timer kommer I til at have fokus på at udtrykke jer gennem kroppen, at få nogle gode redskaber til en fin kropsforståelse og til at have det sjovt – der skal både være plads til at gå i dybden med arbejdet og kunne skabe nye venner.

Tine har danset en masse forskellige genrer, lige fra Hip Hop, new school, old school til Ballet og Moderne. Så der er rum for at undersøge en masse forskellige danse universer.

Vi glæder os til en masse spændende dansetimer sammen med Tine.

MARK AGERSKOV (DRAMASKOLELEDER)

Mark Agerskov er uddannet som musicalperformer fra Det Danske Musical Akademi i 2007. Han har bl.a. medvirket i ”West Side Story” på Fredericia Teater 2006, ”Troldmanden fra Oz” på Odense Teateri 2007 og i ”The Producers” på Nørregade Teatret 2009 og “Cirkusrevyen” i 2008.

Mark startede på Det Ny Teater i København i 2008, hvor han bl.a. har medvirket i ”Chicago”, ”Mary Poppins”, ”Wicked”, og ”Singin’ in the Rain”, og har derudover også stået for undervisningen af børnene på Det Ny Teater til bla. “Annie”, “Love never Dies”, “Billy Elliot” og “Annie get your gun”. Mark har derudover været at finde på scenen i “Shakespeare in love” og “Pelle Erobreren” begge på østre Gasværk.

Derudover havde han ansvaret for børnene i “The Sound of Music” der spillede i Hedeland i Juni 2019, og de 48 børn i “Oliver” på Det Ny Teater i 2020 og igen til november/December 2021. “Oliver” er pt Reumert nomineret for bedste musik forestilling.